Hakkında Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi (UTTS) Nedir?




Akaryakıt satılarına ilgili olarak düzenlenecek ÖKC makbuzlerinin, plaka bilgisi elle girilmeden kendiliğinden olarak akaryakıtı düz taşıtların plaka bilgilerini ihtiva edecek şekilde düzenlenmesini gerçekleştirme edecek olan Ulusal Taşıt Teşhisma Sisteminin zamanında ve dinamik bir şekilde uygulanabilmesi ciğerin akaryakıt istasyonu, mezun montaj firmaları, YN ÖKC üreticileri, salahiyettar taşıt montaj firmaları, bayi denetleme sistemi nominalmları ve akaryakıt dağıtım şirketleri ile taşıt sahiplerinin yapmaları müstelzim nöbetlemleri tam ve rast bir şekilde ve zamanında alegori getirmeleri gerekmektedir.

Ulusal Taşıt Teşhisma Sistemi (UTTS), 5 Ilk teşrin 2023 tarihinde 32330 sayılı Resmî Sütun’de yayımlanarak zorunlu hale gelmiştir. Akaryakıt piyasasında yarış eşitliğini uydurmak ve kayıt dışı ekonomiyle mücadele amacı haiz UTTS sistemi, akaryakıt istasyonlarında taşıt plaka bilgilerinin kendiliğinden olarak aktarılmasını katkısızlar.

Doğruluk Zamanlı Uyma ve Raporlama: Araçlarınız sisteme bütünleşmiş edildikten sonra, UTTS sistemi üzerinden akaryakıt kızılımlarınızı sahih zamanlı olarak izleme edebilir, detaylı raporlar oluşturabilir ve maliyetlerinizi optimize edebilirsiniz. Kullanıcı panelinizden mahiye ve almanak istihlak verilerinize kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

UTTS montajı yapılmış olduktan sonrasında taşıtlara hulliyatlan TTB kısaca Taşıt Teşhisma Birimi, üzerinde TTO yani Taşıt Tanılamama Okur mevcut akaryakıt pompası, yakacak vereceği araca hulliyatldığı andan itibaren plakayı tanılamamlar​​.

Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi Uygulama Genel Tebliği kapsamında açıklayan karara bakarak 1 Orak ayı 2025 tarihinde tevessül etmek üzere trafiğe çıkacak olan ve sıfır olan vesait üreticileri tarafından da TTB takılmış olarak piyasaya çısütsüzılacak.

Operasyonel Verimliliğin Artması: Otomatik teşhisma sistemi, yakıt çalım sürecini hızlandırır ve hataları azaltır.

Böylelikle çalışmaletmeler hem maliyetlerini gözden geçirebilir hem de mahrukat harcamalarını %100 şeffaflıkla takip edebilir. Hatta Yakıtmatik Sütsüz ile yapılan konulemler yardımıyla kullanıcılar, şirket politikalarına orantılı yakıt harcamalarını emniyetli more info bir şekilde bile gerçekleştirebilir.

' veya 'Taşıt tanıma sistemi ne aksiyone yarar?' gibi sorular taharri motorlarında meyanştırılıyor. Evet, Taşıt tanıma sistemi nedir, nerelerde kullanılır, nereden taktırılır, avantajları neler? İşte, taşıt teşhisma sistemi karşı düşkünlük edilenler

Aracı isticar suretiyle edinmeleri evet da ara bulucun hizmetletmeye dahil olması bir nüans oluşturmaz ve her dü durumda da TTB zorunludur.

Salahiyettar Servisler: Açıklıkç markalarının yetkili servisleri, sistemin uyumlu olup olmadığını arama ederek kurulum yapabilir.

Bu nöbetlemleri more info tamamladıktan sonra, taşıt sahibine kısaca mesajla TTB montaj kodu gönderiliyor. Taşıt sahipleri, Türkiye’deki Yetkili Taşıt Montaj Servisleri’ne gidip bu montaj koduyla vesaitına ulusal taşıt tanıma sistemi utts kayıt TTB montajını yaptırarak UTTS’ye geçiş anlayışlemini tamamlamış oluyor.

TTB ve öteki ekipmanlar sebebiyle, pompa kalem erbabı kasalara plaka bilgisi otomatik olarak iletilerek manuel girişler engellenecek.

Ulusal Taşıt Tanılamama Sistemi (UTTS), akaryakıt piyasasında rakiplik eşitliğini hazırlamak ve kayıt dışı ekonomiyle savaş kılmak amacıyla geliştirilmiş bir sistemdir.

Taşıtlara ağırlıklacak ve akaryakıt istasyonlarında kullanılacak UTTS donanımlarının 2024 seneı ücretleri laf konusu Genel Müdürlük aracılığıyla belirlenerek adresinde yayımlanmıştır.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *